T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / İHSANİYE - İhsaniye Mehmet Akif İnan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Okulumuzda deprem ve yangın tatbikatı yapıldı. Emekleri için Ahmet Aktaş hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Sınıf rehber öğretmenlerimiz rehberlik faaliyet planındaki kazanımları öğrencilerimizle etkili bir şekilde işlemektedir.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün uygulamış olduğu Kalite Takip Sistemi kapsamında öğrencilerimize İmam Hatip Okullarının tarihçesi anlatıldı. İmam ve Hatip kavramları açıklandı. İmam Hatip okullarının misyon ve vizyonu üzerinde duruldu.  Tevfik İleri ve Celalettin Ökten’nin İmam Hatip okullarının açılmasındaki rolüne ve tarihsel süreçlere değinildi.

Şbt

Öğrencilerimizle “Mesleğimde Bir Gün” konulu etkinlik yapıldı. 12. sınıf öğrencilerimiz Meslek tanıtımları kapsamında İhsaniye Anaokuluna ziyarette bulundular, anaokulu öğrencileriyle etkinlikler yaptılar. Okul öncesi öğretmenliği mesleğini yerinde tatbik etmeleri adına yapılan bu ziyaret meslek seçimlerinde etkili olmuştur. Öğrencilerimizi hayata hazırlamak için rehberlik çalışmalarımız devam etmektedir.

Şbt

Öğrencilerimiz beldemizde önemli hocalarından olan ve zor zamanlarda insanlara dinlerini anlatan Murat AYDIN için Kur’an Kerim okuyarak hatim duası icra ettiler. Allah rahmet eylesin inşallah.

Şbt

Eğitimci Mehmet Yılmaz tarafından öğrencilerimize GENÇLİK OKULU, velilerimizE ise AİLE OKULU seminerleri verildi.

Şbt

SOSYAL SORUMLULUK VE TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMALARI kapsamındaki projemizde elektronik atıklar, müsvedde kağıtlar, atık piller, kullanılmış elbiseleri Afyonkarahisar Belediyesi Atık Getirme Merkezine tutanakla teslim ettik.

Şbt

Okulumuzu güzelleştirme çalışmalarında kapılarımızı süslerken öğrencilerimize değerler kazandırmayı hedefledik.

Ock

Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerimizi, milli ve manevi değerler, öz Türkçe kelimeler içeren Ayaz Ata kitabının yazarı Ummahan Öztürk ile bir araya getirdik. Öğrencilerimize okumanın önemi ile ilgili bilgiler veren, onları motive eden yazarımız nitelikli okumanın nasıl yapılması gerektiği ile ilgili ipuçları verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu buluşmayı düzenleyen okul rehber öğretmenimiz Mukaddes Sağ’a teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında nitelikli okumalar yapabilmeleri için öğrencilerimize seminer verildi.

Ock

Aziz şehitlerimiz için okulumuzda hatimimizi tamamlayarak duasını yaptık. Allah kabul eylesin.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda sinema günleri düzenlenmiştir.

Ock

Kaymakamımız Sayın İsmail BİLDİRİCİ tarafından okulumuza spor malzemesi hediye edildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimize, büyük hekim, yazdığı Tıbbın Kanunu isimli eser hâla Batı’da tıp fakültelerinde okutulan  İbn-i Sinâ ‘nın hayatı tanıtılmıştır. Bu tanıtım videosu velilerimizle de paylaşılmıştır.

Ock

Hacıbeyli Ortaokulu öğrencileri okulumuzu tanımak için ziyarete geldiler. Öğrencileri ve öğretmenlerini şiir dinletimizde misafir ettik.